Taidemuseon joulupajassa 9.12. askarrellaan kortteja ja pieniä kirjalahjoja

Valmistaudumme jouluun kaikille avoimessa joulupajassa! Pajassa voit askarrella joulukortin sekä kirjalahjan ja se järjestetään punatiilisessä Lohrmann-rakennuksessa lauantaina 9.12. klo 12–15.

Joulukortit toteutetaan pajassa puupiirrostekniikalla: osallistujat pääsevät kaivertamaan ja hiertämään jouluisen kuvan joulutervehdykseensä. Kortteja voi luoda myös vedostamalla jo kaiverretuista laatoista tai kokoamalla jouluisia kollaasikortteja valmiista puupiirroksista. Joulukortteja luodaan taidegraafikko Tiina-Katriina Mustosen johdolla.

Taidegraafikko Tuula Moilasen työpajassa valmistetaan näppäriä ja hauskoja taskukirjoja japanilaisella lankasidonnalla. Kansien värit ja kuviot ovat vapaasti yhdisteltävissä. Kirjaan voi kirjoittaa viestin ystävälle, tai kerätä siihen runoja tai aforismeja. Kirja on mainio pieni joululahja!

Tervetuloa joulupajaan!

Monipuolisen puupiirroksen maailmaan voit syventyä nyt esillä olevassa Ajan syyt: Suomen Puupiirtäjien Seura 10 vuotta -näyttelyssä.
Tutustu Ajan syyt -näyttelyyn >>