Mikä on Taidevaltakunta? Seuraa julkistamistilaisuutta to 16.3. klo 11 alkaen

Hämeenlinnan ja Tampereen taidemuseot sekä Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva ovat perustaneet Taidevaltakunnan. Taidemuseot kutsuvat alueisiinsa sitoutuneet tai kiinnittyneet taiteilijat mukaan osallistumaan Taidevaltakuntaan ja sen rakentamiseen.    

Taidevaltakunnan julkistustilaisuutta vietetään torstaina 16.3.2023 klo 11. Seuraa tilaisuutta osoitteessa: https://youtube.com/live/5I6OYysIdKM 

Taidevaltakunnan ensimmäinen biennaali toteutuu Hämeenlinnan taidemuseossa ja Kanta-Hämeen alueella kesällä ja alkusyksystä 2024. Tampereella ja Pirkanmaalla biennaali nähdään 2026 ja Lahdessa ja Päijät-Hämeen alueella 2028.

Taidevaltakunta on osa Hämeenlinnan taidemuseon (Kanta-Häme), Lahden visuaalisten taiteiden museo Malvan (Päijät-Häme) ja Tampereen taidemuseon (Pirkanmaa) alueellista taidemuseotyötä. 

Taidevaltakunta-logo, verkkoversio