Hippalot 28.–31.7.2022

Lasten taidefestivaali Hippalot tuo Hämeenlinnan Verkatehtaalle neljäksi päiväksi kattauksen lastenkulttuurin helmiä. Hämeenlinnan taidemuseo osallistuu festivaaleihin hamahelmityöpajalla.

Hippalot lasten taidefestivaaleilla hassut robotit, leikkisät leppäkertut ja omituiset ympyrät valtaavat Hämeenlinnan taidemuseon Lohrmann -rakennuksen. Ranskalaisen katutaiteilijan Invaderin innoittamassa työpajassa taiteillaan hamahelmistä pieniä teoksia, jotka voi viedä mukanaan kotiin tai vaikka viedä koristamaan lähipuistoa tai mummolaa! Työpajassa leikitään katutaiteen teemoilla ja hassutellaan mosaiikkien ja 1970- ja 80-lukujen videopelien bittimaailmoilla. Vanhempien avustuksella pienet taiteilijat voivat käyttää valmiita malleja, jotka ovat saaneet inspiraationsa Hölmöjä iltasatuja lastenkirjan hahmoista ja luonnosta, tai tehdä aivan oman ja uniikin hamahelmityön! Työpajan ohjaa katutaiteilija Hende ja mukana on joukko iloisia nuoria työpaja-avustajia.

Työpaja on auki torstaista sunnuntaihin klo 12-16. Ilmainen sisäänpääsy.

Tulkaa mukaan pitämään hauskaa ja tekemään taidetta! Nähdään taidemuseolla!

Kuva: Kataja Ekholm.
Katutaiteilija Hende. Kuva: Kataja Ekholm.