Lasten lauantai Hämeenlinnan taidemuseossa 14.5.2022 klo 12–16 tarjoaa lapsille ja lapsiperheille toiminnallisia näyttelykierroksia Elämän äärellä -näyttelyyn

Tervetuloa lauantaina 14.5.2022 Lasten lauantain toiminnallisille näyttelykierroksille värikkääseen Elämän äärellä -näyttelyyn Hämeenlinnan taidemuseon punatiiliseen Lohrmann-rakennukseen! Näyttelykierrokset alkavat tasatunnein: klo 12, klo 13, klo 14 ja klo 15.

Näyttelystä kertovat sitä suunnittelemassa olleet Eeda ja Eemil. Kierros sisältää myös pieniä toiminnallisia tehtäviä ja sen päätteeksi toteutetaan oma versio näyttelyssä nähdyistä teoksista. Lasten lauantain ohjelma sopii erityisesti 4–10-vuotilaille lapsille ja kaikille Lasten lauantain osallistujille on museoon ilmainen sisäänpääsy. Tervetuloa!

Elämän äärellä näyttelyn ovat suunnitelleet ja toteuttaneet Z-sukupolvea edustavat nuoret. Näyttelyn teokset on valittu Hämeenlinnan taidemuseoon talletetusta Niemistö-kokoelmasta. Nuoret kuraattorit ovat päättäneet näyttelyn teemat, teokset, ripustuksen ja visuaalisen ilmeen. Taiteeseen ja teemoihin pureudutaan perinteisten taidetekstien sijaan nuorten äänellä. Näyttely on esillä 16.10.2022 asti.

Kuva: Eeda Haveri