Haemme määräaikaista vietsintäsuunnittelijaa

Hämeenlinnan kaupungissa on lupa innostua ja kehittäjän mieltä arvostetaan! Etsimme nyt joukkoomme Hämeenlinnan taidemuseoon VIESTINTÄSUUNNITTELIJAA määräaikaiseen työsuhteeseen suunnittelemaan ja toteuttamaan 70-vuotiaan ihmisläheisen ja alueellisesti toimivan taidemuseomme viestintää.

Tehtäväsi Hämeenlinnan taidemuseon viestintäsuunnittelijana koostuu niin tulevan viestinnän suunnittelusta ja koordinoimisesta kuin toteuttamisesta eri kanavissa ja ympäristöissä. Tukenasi on ammattitaitoinen henkilökunta, joka hallitsee taiteelliset sisällöt ja haluaa työskennellä yhdessä kanssasi. Haluamme altistaa ihmiset arjessaan kuvataiteelle, saada heidät hakeutumaan sen äärelle ja viipymään siellä. Tarjoamme myös taiteeseen syventymisen mahdollisuuksia, koska taiteesta saa elämänvoimaa!

Odotamme, että sinulla on aiempaa kokemusta verkko- ja someviestinnän sisällön suunnittelusta, kehittämisestä ja päivittämisestä. Vedät tottuneesti museomme omaa verkko- ja sometiimiä. Vahvuuksiasi on viestiä vastaanottajalle sopivalla tavalla eri kanavissa. Tunnistat kuvien voiman viestin välittämisessä. Luot mielelläsi viestinnän prosesseja niin että eri ihmiset tuntevat vastuunsa ja luovat samassa imussa mieleenpainuvaa viestintää. Onnistut, kun osaat organisoida ja pitää langat käsissä, välillä kiireisissäkin tilanteissa. Arvostamme sitä, että tuot oman ammattitaitosi ja asiantuntijuutesi näkökulmat avoimesti ja perustellusti esiin monialaisessa työyhteisössämme.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva koulutus ja alan työkokemus

Arvostettavat ominaisuudet: Viestinnän kokemuksen lisäksi arvostamme taidealan tuntemusta. Odotamme tehtävään valittavalta näkemyksellisyyttä ja avarakatseista otetta uudenlaisiin ja avoimiin yhteistyöprosesseihin. Hyvät verkostot ovat hyödyksi viestintäsuunnittelijan työssä.

Tehtävän alkaminen ja kesto: 1.6.–31.12.2022, määräaikainen

Palkkaus:                            KVTES
Koeaika:                             3 kk
Haku päättyy:                    19.4.2022 klo 15.00

Hakeminen:                       Tallenna hakemuksesi opinto- ja työkokemustietoineen rekrytointijärjestelmään www.sarastiarekry.fi. Käyttöön liittyvät kysymykset 03 621 3915, asiakaspalvelu@sarastiarekry.fi. Hakemuksen voi postittaa myös: Sarastia Rekry Oy, Sibeliuksenkatu 1 A 8, 13100 Hml (kirjoita TP-ilmoituksen numero hakemukseen). Hakemuksen tiedot tallennetaan rekrytointijärjestelmään Sarastia Rekryn toimesta.

Lisätietoja:                         museonjohtaja Jenny Valli, puh. 040 547 1965, jenny.valli(a)hameenlinna.fi