Haemme määräaikaista taidekasvattajaa Hämeenlinnan taidemuseoon

Hämeenlinnan kaupungissa on lupa innostua ja kehittäjän mieltä arvostetaan! Etsimme nyt joukkoomme Hämeenlinnan taidemuseoon TAIDEKASVATTAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen suunnittelemaan ja toteuttamaan taidemuseomme yleisötyötä.

Tehtäväsi Hämeenlinnan taidemuseon taidekasvattajana koostuu niin tulevan toiminnan suunnittelusta kuin koordinoimisesta ja toteuttamisesta.

Kesäkuukausina museolla vietetään Kuvataiteen päivää ja juhlitaan lastenkulttuuria Hippaloilla.

Nuorten kuraattorien Elämän äärellä -näyttely on avoinna lokakuulle asti, joten sen yhteyteen on tilaisuus suunnitella uudenlaista ja erityisesti nuoria puhuttelevaa yleisötyötä niin museossa kuin sen seinien ulkopuolellakin niin kesäksi kuin syksyksikin. Museolla on työpajatila Lohrmann-rakennuksessa, jossa tarjoamme taidemuseon asiakkaille syventymisen ja viipymisen mahdollisuuksia näyttelyvierailun yhteydessä.

Lisäksi tuleva taidekasvattaja pääsee suunnittelemaan syksyllä avautuvien näyttelyidemme yleisötyötä yhdessä näyttelyistä vastaavien amanuenssien ja museon muun asiakaskeskeisen ja innostuvan henkilökunnan kanssa. Suunnittelemisen ja toteuttamisen lisäksi odotamme, että olet itse mukana vetämässä toimintaa ja läheisessä kontaktissa asiakkaisiimme.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva koulutus ja alan työkokemus

Arvostettavat ominaisuudet: Hyvistä organisointi- ja viestintätaidoista on hyötyä taidekasvattajan työssä. Odotamme tehtävään valittavalta avarakatseista otetta uudenlaisiin ja avoimiin yhteistyöprosesseihin yleisötyön suunnittelussa. Arvostamme hyviä verkostoja alueellamme. Monipuolinen taidekasvatuksen ja nykytaiteen tuntemus katsotaan eduksi.

Tehtävän alkaminen ja kesto: 1.6.–31.12.2022, määräaikainen

Palkkaus:                            KVTES
Koeaika:                             3 kk
Haku päättyy:                    19.4.2022 klo 15.00
Hakeminen:                       Tallenna hakemuksesi opinto- ja työkokemustietoineen rekrytointijärjestelmään www.sarastiarekry.fi. Käyttöön liittyvät kysymykset 03 621 3915, asiakaspalvelu@sarastiarekry.fi. Hakemuksen voi postittaa myös: Sarastia Rekry Oy, Sibeliuksenkatu 1 A 8, 13100 Hml (kirjoita TP-ilmoituksen numero hakemukseen). Hakemuksen tiedot tallennetaan rekrytointijärjestelmään Sarastia Rekryn toimesta.

Lisätietoja:                         museonjohtaja Jenny Valli, puh. 040 547 1965 jenny.valli@hameenlinna.fi