Hämeenlinnan taidemuseo osoittaa tukea Ukranaista saapuville tilapäistä suojelua saaville vapaalla pääsyllä kevään 2022 ajan

Hämeenlinnan taidemuseo ja kaupunginmuseo osoittavat tukea Ukranaista saapuville tilapäistä suojelua saaville. Molempien museoiden näyttelyt ja kohteet (Hämeenlinnan taidemuseon molemmat näyttelytilat, Museo Skogster, Palanderin talo ja Sibeliuksen syntymäkoti) ovat keväällä 2022 pääsymaksuttomia Ukranaista saapuville tilapäistä suojelua saaville.

Aukioloajat ja näyttelytiedot löytyvät Hämeenlinnan taidemuseon ja Hämeenlinnan kaupunginmuseon sivuilta.

Suomen kuvataiteen päivän Värikäs luonto -työpaja 10.7.2021 Hämeenlinnan taidemuseon pihalla. Kuva: Sofia Blomqvist