Haettavana vakituinen amanuenssin toimi Hämeenlinnan taidemuseossa

Hämeenlinnan kaupungissa on lupa innostua ja kehittäjän mieltä arvostetaan! Etsimme nyt joukkoomme Hämeenlinnan taidemuseoon amanuenssia vakituiseen työsuhteeseen suunnittelemaan ja toteuttamaan taidemuseomme toimintaa.

Amanuenssi vastaa taidenäyttelystä projektinjohtajana. Pienessä työyhteisössä hänen on hallittava koko näyttelyprosessin kaari. Museonjohtajan ja kahden muun amanuenssin kanssa muodostuvan tiiviin tiimin lisäksi omaa tukeaan työlle antavat asiakaskeskeiset ja idearikkaat museopalveluvastaavamme sekä ammattitaitoiset näyttely- ja museomestarimme. Lisäksi työyhteisössämme työskentelee palvelusihteeri ja määräaikaisia projektityöntekijöitä.

Amanuenssilla on merkittävä rooli Kanta-Hämeen aluetaidemuseona toimivan museomme viestinnän ja yleisöpalvelun suunnittelussa ja toteutuksessa.

Koko työyhteisömme tavoitteena on saada hämeenlinnalaiset kokemaan taidemuseo omakseen – paikaksi, jonne on mukava tulla ja jossa viihtyy sekä paikaksi, joka tuo vaikuttavaa ja merkityksellistä sisältöä elämään. Eikä vaan hämeenlinnalaisille, vaan kaikille – Hämeenlinna on ihan lähellä!

Kelpoisuusvaatimukset:  Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja alan työkokemus

Arvostamme erityisesti Hämeenlinnan taidemuseon kokoelman ja toiminta-alueen tuntemusta sekä nykyaikaisia projektinhallinta- ja viestintätaitoja. Suomen kielen lisäksi sujuva englannin kielen taito on eduksi kansainvälisten näyttelyidemme takia. Odotamme tehtävään valitulta avarakatseista otetta uudenlaisiin ja avoimiin yhteistyöprosesseihin.

Palkkaus: KVTES
Koeaika: 6 kk
Työ alkaa: 1.1.2022

Lisätietoja: museonjohtaja Jenny Valli
puh. 040 547 1965, jenny.valli(a)hameenlinna.fi

Hakuaika päättyy: 14.12.2021 klo 15

Tallenna hakemuksesi opinto- ja työkokemustietoineen rekrytointijärjestelmään www.sarastiarekry.fi.

Käyttöön liittyvät kysymykset 03 621 3915, asiakaspalvelu@sarastiarekry.fi. Hakemuksen voi postittaa myös: Sarastia Rekry Oy, Sibeliuksenkatu 1 A 8, 13100 Hml (kirjoita TP-ilmoituksen numero hakemukseen). Hakemuksen tiedot tallennetaan rekrytointijärjestelmään Sarastia Rekryn toimesta.