Vaikuttaja-boxi kerää nuorten viestejä päättäjille Elämän äärellä -näyttelyn avajaisviikonlopun ajan 20.–21.11.2021

Elämän äärellä -profiilikuva, tekijä, Emil Susi
Elämän äärellä -näytteöyn profiilikuva, tekijä Emil Susi

Elämän äärellä -näyttelyn avajaisviikonloppuna 20.–21.11.2021 nuorten ääni pääsee kuuluviin Vaikuttaja-boxin kautta. Sen kautta lapset ja nuoret voivat lähettää viestin päättäjille. Toivomme viestejä siitä, mikä on nuorten ja lasten mielestä siistiä, missä taas mättää. Mitä he toivovat ja mistä unelmoivat? Viestin voi lähettää mm. Suomen tasavallan presidentille Sauli Niinistölle tai pääministeri Sanna Marinille, Hämeenlinnan kaupunginjohtajalle Olli-Poika Parviaiselle tai kaupunginhallituksen jäsenille.

Vaikuttaja-boxi vastaanottaa viestejä Hämeenlinnan taidemuseon Lohrmann-rakennuksen alakerrassa 20.–22.11.2021.Viestin voi jättää myös digitaalisesti osoitteessa https://link.webropol.com/s/vaikuttajaboxi. Viikonlopun jälkeen viestit toimitetaan vastaanottajilleen.

Vaikuttaja-boxi on osa Lapsen oikeuksien viikon ohjelmaa.