Vauvan päivän ohjelmaa pe 24.9. Hämeenlinnan taidemuseossa

Hämeenlinnan taidemuseossa vietetään Vauvan päivää pe 24.9. Museossa järjestetään kaksi vauvaopastusta klo 10 ja klo 14 vauvoille ja heidän vanhemmilleen. Opastuskierroksella tutustutaan UUSI KAUNEUS -näyttelyn värikkäisiin taideteoksiin vauvan kanssa leikkien.

Opastus sopii n. 6 – 12 kk ikäisille vauvoille ja heidän vanhemmilleen ja niihin mahtuu rajoitettu määrä osallistujia. Opastuksin on ennakkoilmoittautuminen osoitteeseen taidemuseo(a)hameenlinna.fi tai puh. 03-621 2669 / 03-621 3017. Vauvaopastus on maksuton.

Vauvan päivää organisoi VauvaSuomi ry. Päivän viettämisellä halutaan kiinnittää huomio vauvoihin ja vauvaperheisiin esimerkiksi perheissä, työpaikoilla ja palveluissa. Lisätietoja: www.vauvasuomi.fi