Paperinukkeleikki-työpaja Hämeenlinnan taidemuseossa Lasten lauantaina 4.9. klo 11-16

Hämeenlinnan taidemuseossa vietetään la 4.9. klo 11-16 Lasten lauantaita Paperinukkeleikki-työpajan muodossa. Lasten lauantain työpaja on maksuton nonstop-työpaja ja se on suunnattu yli viisivuotiaille lapsille huoltajineen.

Työpajassa askarrellaan paperinukkeja ja niille lemmikkieläimiä. Voit jatkaa paperinukkeleikkiä kotona ja piirtää hahmoillesi lisää kavereita, eläimiä ja ympäristöä, jossa ne seikkailevat. Paperinuket on suunnitellut ja piirtänyt kuvataiteilija Pilvi Ojala. Työpaja on saanut innoituksen Vahva ja värikäs sivellin – Maija Isolan maalauksia –näyttelyssä esillä olevasta Isolan sisarusten luomasta paperinukkesarjasta, Furuista. Näyttely on esillä 12.9. asti.

Työpaja järjestetään Hämeenlinnan taidemuseossa Viipurintie 2:ssa punatiilisen Lohrmann-rakennuksen työpajatilassa, ensimmäisessä kerroksessa. Lapsilla tulee olla huoltaja seurassaan. Työpajaan osallistuvien lasten kanssa tulevat aikuiset pääsevät näyttelyihin ilmaiseksi. Noudatamme tapahtuman toteuttamisessa voimassaolevia koronarajoituksia. Tilaisuuden osallistujamäärää voidaan esimerkiksi joutua rajaamaan.

Muistathan että kaikille alle 18-vuotiaille lapsille ja nuorille sisäänpääsy taidemuseon näyttelyihin on aina ilmainen!

Tervetuloa Paperinukkeleikki-työpajaan!

Lisätiedot: