Poliitikot museoharjoittelussa Hämeenlinnan taidemuseossa 24.–27.8.

Hämeenlinnan taidemuseo on tarjonnut Poliitikon museoharjoittelu -viikolla 23.8.–27.8. poliitikoille mahdollisuuden varata henkilökohtaisen tapaamisajan Hämeenlinnan taidemuseon museoammattilaisilta. Lähtökohtana on tarjota poliitikoille mahdollisuus kysyä ne kysymykset, jota he ovat aina halunneet tietää museotyöstä, mutta joita heillä ei ole ollut tilaisuutta selvittää. Tarjoamme nyt mahdollisuuden esittää kysymyksiä, keskustella ja todennäköisesti myös oppia jotakin uutta niin museotyöstä, taiteesta kuin Hämeenlinnan taidemuseostakin!

Kaikkiaan viisi hämeenlinnalaista poliitikkoa on tarttunut mahdollisuuteen ja saapuu Hämeenlinnan taidemuseon museoharjoitteluun ensi viikolla: kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen Veera Jussila, kaupunginvaltuutettu Juhani Lehto, kaupunginvaltuutettu Päivi Sieppi, kansanedustaja ja kaupunginvaltuutettu Mirka Soinikoski sekä kansanedustaja, kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen Lulu Ranne.

Lämpimästi tervetuloa vierailulle Hämeenlinnan taidemuseoon! Julkaisemme kuuumisia vierailuista some-kanavissamme viikolla 34.

Poliitikon museoharjoittelu on Suomen museoliiton koordinoima teemaviikko. Sen perusajatuksena on kutsua poliitikkoja tutustumaan museon toimintaan ja tehdä näkyväksi museoiden toimintaa. Lisätietoja kampanjasta: www.museoliitto.fi/poliitikonmuseoharjoittelu