Hämeenlinnan taidemuseoon ilmainen sisänpääsy kansainvälisenä museopäivänä 18.5.

Viikolla 20 vietetään Museoviikkoa. Sen osana tiistaina 18.5. vietetään Kansainvälistä museopäivää, jota Hämeenlinnan taidemuseo julkistaa tarjoamalla ilmaisen sisäänpääsyn museon näyttelyihin. Tervetuloa vierailemaan museomme!

Kannustamme myös seuraamaan sosiaalisen median kanaviamme aktiivisesti tällä viikolla, sillä julkaisemme siellä ajankohtaisia aiheita museoviikkoon liittyen:

Facebook-sivu: Hämeenlinnan taidemuseo | Facebook

Instagram-profiili: @hmltaidemuseo

Tutustu näyttelyihimme tarkemmin:

Vahva ja värikäs sivellin – Maija Isolan maalauksia – Hämeenlinnan taidemuseo (hameenlinnantaidemuseo.fi)

UUSI KAUNEUS – modernismin helmiä norjalaisen keräilijän Nicolai Tangenin kokoelmasta – Hämeenlinnan taidemuseo (hameenlinnantaidemuseo.fi)