Nyt voit tutustua Hämeenlinnan taidemuseon näyttelyihin etänä!

Minidigiopastuksella pääset 20 min virtuaalikierrokselle oppaamme kanssa.

Opastuksella voidaan keskittyä näyttelyn yleisesittelyyn tai toiveidesi mukaan esimerkiksi yhden taiteilijan teoksiin – ja pääset samalla keskustelemaan oppaan kanssa!

Minidigiopastuksen kesto on 15 min (hinta 25 € sis. laskutuslisän).

Voit myös varata pidemmän digiopastuksen 45 min (hinta 60 € sis. laskutuslisän).

Opastukset toteutetaan arkipäivinä. Varaukset: taidemuseo@hameenlinna.fi, p. 03 621 2669

Muista myös museon YouTube-kanava, jonne päivitetään uusia videoesittelyjä kevään ajan. Museon somekanavia seuraamalla saat kuulla ensimmäisten joukossa mitä museolla tapahtuu: Instagram, Facebook, Twitter

Oppaamme Kukka Pitkänen Kohtalona luovuus -näyttelyssä. Kuvan teos: Rósa Sigrún Jónsdóttir, Pyörre – Svelgir, 2015, virkatut ja neulotut veistokset. Kuva Hanne Peippo.