Nyt voit tutustua Hämeenlinnan taidemuseon näyttelyihin etänä!

Minidigiopastuksella pääset 20 min virtuaalikierrokselle oppaamme kanssa.

Opastuksella voidaan keskittyä näyttelyn yleisesittelyyn tai toiveidesi mukaan esimerkiksi yhden taiteilijan teoksiin – ja pääset samalla keskustelemaan oppaan kanssa!

Hinta 25 €, 1-2 henkilölle / 40 €, 3-10 henkilölle (sis. laskutuslisän). Opastukset pidetään arkisin. Varaukset taidemuseo@hameenlinna.fi, p. 03 621 2669

Kohtalona luovuus – ITE ja kumppanit -näyttelyn viimeisillä viikoilla järjestetään verkossa yleisölle avoimet Taiteilijatapaamiset 25.2 ja 4.3.

Muista myös museon YouTube-kanava, jonne päivitetään uusia videoesittelyjä kevään ajan. Museon somekanavia seuraamalla saat kuulla ensimmäisten joukossa mitä museolla tapahtuu: Instagram, Facebook, Twitter

Oppaamme Kukka Pitkänen Kohtalona luovuus -näyttelyssä. Kuvan teos: Rósa Sigrún Jónsdóttir, Pyörre – Svelgir, 2015, virkatut ja neulotut veistokset. Kuva Hanne Peippo.