Kaupungin museoiden yhteinen vuosikortti

Hämeenlinnan taidemuseon ja kaupunginmuseon museokaupat ovat avoinna rajoitetuin aukioloajoin joulunalusviikkoina ja vuodenvaihteessa. Museot tuovat joulumarkkinoille yhteisen vuosikortin.

Hinnaltaan edullisella vuosikortilla saa rajattoman määrän sisäänpääsyjä Hämeenlinnan taidemuseoon ja kaupunginmuseon kohteisiin, Museo Skogsteriin, Palanderin taloon ja Sibeliuksen syntymäkotiin 12 kuukauden ajan.

Asiakas saa itse valita vuosikortin voimaantulon päivämäärän, joten kortti sopii erinomaisesti myös joululahjaksi. Vuosikortti on henkilökohtainen.

Vuosikortin hinta on 30 euroa ja alennettu hinta eläkeläisille, opiskelijoille ja työttömille 25 euroa. Kortti palvelee erityisesti hämeenlinnalaisten museoiden suurkuluttajia, jotka haluavat vierailla paikallisesti kaikissa näyttelyissä ja kohteissa.

Vuosikortilla saa myös muita etuja, jotka löytyvät kaupungin sivuilta: hameenlinna.fi/vuosikortti ja kortin QR-koodin takaa.

Hämeenlinnan taidemuseo ja Museo Skogster avaavat museokauppansa

Hämeenlinnan taidemuseon museokauppa on avoinna 29.12., 30.12. ja 5.1. klo 14–18. Museokauppamme palvelee myös muina aikoina sopimuksen mukaan (taidemuseo@hameenlinna.fi). Museo Skogsterin museokaupan aukiloloajat voit tarkistaa täältä>

Koronatoimien vuoksi suljettuina olevat näyttelyt avautuvat kaupungin museokohteissa 31.1.2021.

Muista myös Museokortti

Valtakunnallinen Museokortti on edelleen paras valinta matkailevalle museoiden ystävälle. Yli 300 kohdetta kattava Museokortti maksaa 69 euroa (tammikuusta 2021 alkaen 72 euroa) ja on saatavilla museokaupoista tai Museokortin verkkopalvelusta.

Joulutarjouksena ennen vuodenvaihdetta hankittuun tai uusittuun Museokorttiin saa yhden lisäkuukauden, eli kortti on voimassa 13 kk ensimmäisestä leimauspäivästä.