Guidning på svenska

I samband med svenska veckan hålls en guidning på svenska söndagen 8.11. klo 13 på konstmuseet. Utställningen “Korta berättelser om konst” innehåller målningar från sekelskiftet 1800-1900-talet.

Under guidningen får man höra bakgrunds historier om målningarna och konstnärerna. Dessutom ordnas en virtuell guidning på svenska som finns på museets Youtube-kanal. Videon kommer också att kunna ses via en QR-kod i utställningssalen.

Guide: Kim Lindertz, Foto och klipp: Miika Kangasniemi / Tavastehus stad
Läs mer om Korta berättelser on konst >

———————

Svenska veckan -viikkoa vietetään 2.‒8.11.2020. Hämeenlinnan taidemuseo on mukana tapahtumassa ja tarjoaa sunnuntaina 8.11.2020 klo 13 ruotsinkielisen opastuksen Lyhyitä kertomuksia taiteesta –näyttelyyn. Näyttelyssä tutustutaan Hämeenlinnan taidemuseon kokoelmien tunnettuihin ja tuntemattomiin teoksiin ja syvennytään teosten ja teoksissa kuvattujen henkilöiden tarinoihin.

Näyttelyyn on tehty lyhyt video-opastus ruotsiksi museon youtube-kanavalta. Videosta tulee myös OR-koodi näyttelyn yhteyteen.

Opas: Kim Lindertz, Kuvaus ja leikkaus: Miika Kangasniemi / Hämeenlinnan kaupunki
Lue lisää Lyhyitä kertomuksia taiteesta -näyttelystä >