Erityisjärjestelyt koronaviruspandemiasta johtuen Hämeenlinnan taidemuseon yleisöpalvelussa

Hämeenlinnan taidemuseo avaa ovensa jälleen 2.6.2020 valtioneuvoston suositusten mukaisesti seuraavin erityisjärjestelyin.

Ryhmä- ja yleisöopastukset on peruttu toistaiseksi.

Museon näyttelysaleissa noudatetaan noin kahden metrin turvaväliä, myös mahdollisessa jonossa museon ulkopuolella. Museon henkilökunta tarkkailee museorakennuksen kokonaisasiakasmäärää sekä salikohtaisia henkilömääriä. Tarvittaessa museovieraita ohjeistetaan esimerkiksi aloittamaan näyttelyyn tutustuminen toisesta museorakennuksesta tai näyttelykerroksesta.

Kummassakin museorakennuksessa on sisääntulon ja poistumisen yhteydessä käsienpesumahdollisuus. Lisäksi tarjolla on käsidesiä.

Otamme mielellämme vastaan palautetta poikkeusjärjestelyistä. Lämpimästi tervetuloa taidemuseoon!