Vielä ehtii Tommi Toijan näyttelyyn

Hämeenlinnan taidemuseon suosittu Tommi Toija – Omia kuvia -näyttely on avoinna vielä tämän viikon ajan sunnuntaihin 12.1. asti, ti-to 11-18, pe-su 11-17.

Omia kuvia -näyttelyn viimeisenä aukiolopäivänä su 12.1. klo 14 taiteilija Tommi Toija on taidemuseolla ja yleisön jututettavana. Kädet savessa -tapahtumassa Toija kertoo taiteestaan ja esittelee veistoksen muotoutumista savesta, joka on päämateriaalina hänen tuotannossaan. Yleisöllä on myös mahdollisuus kokeilla oman veistoksen muovailua Tommi Toijan taiteen innoittamana. Tapahtumaa ennen on opastettu näyttelykierros klo 13 alkaen.

Tommi Toija on yksi tämän hetken suosituimpia kuvanveistäjiä. Hän on tullut tunnetuksi erityisesti hämmentyneen oloisista pikku-ukkeleistaan, jotka seikkailevat elämän eri tilanteissa. Omia kuvia -näyttely esittelee pääosin taiteilijan viime vuosien teoksia. Mukana on useita taiteilijan tunnetuista veistoshahmoista, mutta myös harvemmin nähtyjä rintakuvaveistoksia, croquis-piirroksia ja akvarelleja. (avautuu uudessa välilehdessä)”>Katso video näyttelystä >