Lasten korkeakoulu Tommi Toijan näyttelyssä

Keskiviikkona 20.11. klo 17–18.30 Lasten korkeakoululaiset vierailevat Hämeenlinnan taidemuseossa ja pääsevät testaamaan kuvanveistäjän taitojaan. (Työpaja on loppuunmyyty).

Taidekasvattaja Auni Tuovisen ohjaamassa kokonaisuudessa tutustuaan Tommi Toijan mielenkiintoiseen Omia kuvia -veistosnäyttelyyn ja työstetään omia veistoksia Ihmismassa-työpajassa.

Tommi Toijan näyttelyssä seikkailee suuri joukko pieniä hahmoja, jotka katselevat maailmaa hämmentynein silmin – yksi viettää ikuista vappua, toinen näkee unia pimeässä ja kolmas puhaltaa saippuakuplia korkeuksiin. Näyttelyn teokset pureutuvat muun muassa ihmisyyden ja identiteetin teemoihin.

Lasten korkeakoulu syksyllä 2019

Lasten korkeakoulu on Hämeen kesäyliopiston konsepti, jossa 7-12-vuotiaat tulevaisuuden tekijät pääsevät tutustumaan muun muassa tieteisiin, kulttuuriin ja liikuntaan lasten ehdoilla. Teemoja lähestytään sekä teorian että tekemisen kautta.

Tänä vuonna lasten korkeakoulun tie vie Aulangon luontoliikuntakeskuksesta Hämeenlinnan taidemuseoon ja edelleen Verkatehtaan luentosaliin. Tutustu Lasten korkeakoulun ohjelmaan >

LUONTOMYSTEERI: PELASTA AULANKO!

Ke 23.10. klo 17–19, Aulangon Luontoliikuntakeskus, Hämeenlinna
Minna Niskanen, projektipäällikkö, Lasten Liikunnan Tuki ry

IHMISMASSA – VEISTOSPAJA TAIDEMUSEOSSA

Ke 20.11. klo 17–18.30, Hämeenlinnan taidemuseo
Auni Tuovinen, taidekasvattaja, Hämeenlinnan taidemuseo

ALKULUVUT JA SALAUSMENETELMÄT

Ke 4.12. klo 17–18.30, Hämeen kesäyliopiston koulutustilat, Verkatehdas (Radiotalo, Hämeenlinna)
Jaakko Kokkonen, LUMA-asiantuntija, Päijät-Hämeen LUMA-keskus

Loppuunmyyty! Luentosarja hinta: 25 € (1–3 luentoa)
Mukaan otetaan maksimissaan 20 lasta.