Museokortilla ilmaiseksi taidemuseoon

Hämeenlinnan taidemuseo on yksi Suomen 300 Museokorttimuseosta. Se tarkoittaa, että meille pääsee Museokortilla aina ilmaiseksi! Tule tutustumaan uusimpiin näyttelyihimme, tekemään mukavia ostoja museokaupastamme tai uusimaan Museokorttisi.

Vuoden voimassa oleva kortti maksaa nyt 69 € ja vanhan kortin uusiminen 64 €.

Lähde kulttuurimatkalle – toimi näin!

Osta Museokortti museosta
Osta Museokortti museomme lipunmyynnistä. Se toimii pääsylippunasi 300 museoon välittömästi!

Rekisteröidy Museokorttisi käyttäjäksi
Kirjaudu Museokortin käyttäjäksi Museot.fi/kirjaudu -lomakkeella kahden viikon kuluessa. Varsinainen kortti saapuu postitse 2-3 viikossa.

Poikkea museoissa milloin vain!
Onneksi olkoon. Olet vuoden mittaisella kulttuurimatkalla, joka tarjoaa nähtävää Ahvenanmaalta Inariin. Tutustu Museokortti-museoihin kartalla ja suunnittele oma museokierroksesi. Oma Museokortti -asiakassivulta voit tarkistaa korttisi voimassaoloajan ja museokohteet, joissa olet vieraillut.

Museokortin voit hankkia myös verkosta.