Taidemuseoon vapaa pääsy

Hämeenlinnassa vietetään perjantaina 13.9. Avoin kaupunki -päivää, jonka kunniaksi Hämeenlinnan taidemuseon näyttelyihin on vapaa pääsy klo 11-17.

Taidemuseossa on esillä suomalaisen maisemamaalauksen klassikon Hjalmar Munsterhjelmin näyttely, joka kokoaa yhteen taiteilijan rakastetuimpia teoksia – kuutamomaisemia, kuvauksia hämäläisestä maalaismaisemasta ja saaristosta. Suosittu näyttely on avoinna enää tämän viikon ajan sunnuntaihin 15.9. asti.

Myös muihin taidemuseon näyttelyihin on perjantaina vapaa pääsy. Kotimaan kasvot -näyttelyssä nähdään tunnettujen suomalaistaiteilijoiden kuten Akseli Gallen-Kallelan, Eero Järnefeltin ja Pekka Halosen teoksia. Näyttelykokonaisuutta täydentää suomalaisen taidegrafiikan uranuurtajan Kalle Carlstedtin näyttely.

Lisätietoa Avoin kaupunki -tapahtumasta >